Afsluitingen zelf plaatsen

Praktisch, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kwalitatief, robuust, decoratief en stijlvol. speciaalzaak Verlee biedt afsluitingen aan voor verschillende toepassingen, zowel voor particulier, industrieel en landbouwkundig gebruik.

Merken als Bekaert en Betafence vindt u bij ons terug.

Afsluitingen voor particulier gebruik

Wij zorgen voor al uw huis- en tuinafsluitingen. De afsluiting van uw tuin, een veilige omheining voor de kleintjes, de afscherming van geluid en wind, een decoratief hoekje of de omrastering van het konijnenhok van de kinderen, hoe groot of klein uw project ook is, wij staan steeds paraat om onze ervaring met u te delen.

Afsluitingen voor industrieel gebruik

Voor industriële afrastering bent u bij doe-het-zelfzaak Verlee eveneens op het juiste adres. Wij geven vakkundig advies bij de keuze en plaatsing van een afsluiting voor de industrie zoals parken, scholen, sportterreinen, groenzones, ...
Ook applicaties voor verkoelingen en ovens behoren tot de mogelijkheden.

Gaas voor toepassingen in de bouw en de tegenwoordig zeer populaire schanskorven hebben wij in de aanbieding! Wij werken met Armapipe® en garanderen een uitstekende kwaliteit.

Afsluitingen voor landbouwkundig gebruik

U kan bij ons terecht voor afsluitingen van Koltec voor uw weien. Wij voorzien in elektrische installaties afgewerkt met schrikdraad. Ook hebben wij vaste installaties in ons assortiment. Wij informeren u ook over gaas voor toepassingen in kweek- en legbatterijen.

Bij speciaalzaak Verlee vindt elke doe-het-zelver wat hij zoekt

Bij Verlee doet ù het zelf met ons advies! Contacteer ons of bezoek ons in onze toonzaal!